ΑΣΦΑΛΕΙΣ
ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΑΡΑΛΑΒΗ
ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Product was successfully added to your shopping cart.

Τρόποι Αποστολής

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. H εταιρεία Zefkas συνεργάζεται με την Γενική Ταχυδρομική (courier) για μη ογκώδη αντικείμενα και με μεταφορικές εταιρείες για ογκώδη αντικείμενα.

Κόστος Αποστολής

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας με βάση τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας σας.

Το κόστος κυμαίνεται από 6 € έως 20 €, ανάλογα τον όγκο και το βάρος του προϊόντος. Σε περίπτωση παραγγελίας πολλαπλών προϊόντων, το μέγιστο κόστος μεταφορικών είναι 25 €, ανεξάρτητα από τον όγκο και το βάρος της συνολικής παραγγελίας. Η αντικαταβολή δεν χρεώνεται επιπλέον.

Χρόνος Παράδοσης

Η παράδοση των προϊόντων που είναι άμεσα διαθέσιμα διαρκεί 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Η διανομή των προϊόντων γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 09:00 έως 18:00. Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω απεργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ή εάν η επιθυμητή τοποθεσία είναι απομακρυσμένη.

Παραλαβή Προϊόντος

Σας προτείνουμε να επιλέγετε διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα (π.χ. εργασιακός χώρος).

Επίσης να ελέγχετε το άρτιο της συσκευασίας. Σε περίπτωση που η συσκευασία παρουσιάζει εμφανή χτυπήματα, ανοιγμένη συσκευασία, κτλ ενημερώστε άμεσα τον υπάλληλο της μεταφορικής και εμάς.

Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα Zefkas

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα Zefkas, Ξενοφώντος 76, 176 73 Καλλιθέα, Αθήνα.

Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δεν χρεώνεται με μεταφορικά.