ΑΣΦΑΛΕΙΣ
ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΑΡΑΛΑΒΗ
ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Product was successfully added to your shopping cart.

Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε την δυνατότητα να το κάνετε με 2 τρόπους εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής!

1| Παραδίδοντας το στην αρχική κατάσταση και συσκευασία στο φυσικό μας κατάστημα Zefkas (Ξενοφώντος 76, 17673 Καλλιθέα, Αθήνα) προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς!

2| Αποστέλλοντας το με δικά σας έξοδα, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, στην έδρα μας (Ξενοφώντος 76, 17673 Καλλιθέα, Αθήνα) εσωκλείοντας την απόδειξη αγοράς.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ο Πελάτης πριν από την επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνεί με το τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, είτε μέσω τηλεφώνου (τηλ: 210 9418932, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@zefkas.gr).

  • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων τα οποία έχουν βαφτεί, τοποθετηθεί ή επεξεργαστεί, χωρίς εξαιρέσεις.

  • Τα προς επιστροφή προϊόντα αποστέλλονται με δική σας ευθύνη, οπότε συστήνουμε να είναι καλά συσκευασμένα. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά προκληθεί θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη αποδοχή της επιστροφής, χωρίς εξαιρέσεις.

Η επιστροφή του τιμήματος λόγω υπαναχώρησης στον Πελάτη θα γίνεται το αργότερο εντός επτά (7) εργασίμων ημερών από τον χρόνο που η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παρέλαβε αποδεδειγμένα το επιστρεφόμενο προϊόν.