ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τρόποι Αποστολής

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. H εταιρεία Zefkas συνεργάζεται με την Γενική Ταχυδρομική (courier) για μη ογκώδη αντικείμενα και με μεταφορικές εταιρείες για ογκώδη αντικείμενα.

Κόστος Αποστολής

Η παράδοση για όλα τα προϊόντα μας είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

*Ισχύει μόνο για παράδοση με τις συνεργαζόμενες με την εταιρεία μας μεταφορικές εταιρείες. Σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί να παραλάβετε από την κεντρική αποθήκη της μεταφορικής εταιρείας (πχ στην πρωτεύουσα του νομού σας). Μεγάλα δέματα παραδίδονται αποκλειστικά επί πεζοδρομίου.

 

Χρόνος Παράδοσης

Τα προϊόντα με τη σήμανση "Άμεσα Διαθέσιμα", παραδίδονται στις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες εντός 48 ωρών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας και του τρόπου πληρωμής.

Η παράδοση διαρκεί 1-5 εργάσιμες ημέρες.

Η διανομή των προϊόντων γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 09:00 έως 17:00. Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω απεργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ή εάν η επιθυμητή τοποθεσία είναι απομακρυσμένη.

Παραλαβή Προϊόντος

Σας προτείνουμε να επιλέγετε διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα (π.χ. εργασιακός χώρος).

Επίσης να ελέγχετε το άρτιο της συσκευασίας. Σε περίπτωση που η συσκευασία παρουσιάζει εμφανή χτυπήματα, ανοιγμένη συσκευασία, κτλ, αρνηθείτε την παραλαβή και ενημερώστε άμεσα τον υπάλληλο της μεταφορικής και εμάς.

Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα Zefkas

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα ZefkasΞενοφώντος 76, T.K. 176 73, Καλλιθέα – Αθήνα

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

×