ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Απ:Μπορείτε να αναζητήσετε το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, επιλέγοντας Μάρκα, Σειρά & Μοντέλο, από τον κεντρικό μηχανισμό αναζήτησης που θα βρείτε στην αρχική μας σελίδα. Εάν δεν είστε σίγουρος/η για την εφαρμογή ενός προϊόντος στο αυτοκίνητο σας, μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφία στο email info@zefkas.gr για επιβεβαίωση.

Απ. :Τα προϊόντα με τη σήμανση "Άμεσα Διαθέσιμα", παραδίδονται στις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες εντός 48 ωρών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας και του τρόπου πληρωμής.
Η παράδοση διαρκεί 1-5 εργάσιμες ημέρες.

Απ. :Η παράδοση για όλα τα προϊόντα μας είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

*Ισχύει μόνο για παράδοση με τις συνεργαζόμενες με την εταιρεία μας μεταφορικές εταιρείες. Σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί να παραλάβετε από την κεντρική αποθήκη της μεταφορικής εταιρείας (πχ στην πρωτεύουσα του νομού σας). Μεγάλα δέματα παραδίδονται αποκλειστικά επί πεζοδρομίου.

Απ. :Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα Zefkas, Ξενοφώντος 76, T.K. 176 73, Καλλιθέα – Αθήνα. Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δεν χρεώνεται με μεταφορικά.

Λύση:Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής ενός προϊόντος εντός 15 ημερών από την αγορά του. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε τα μεταφορικά επιστροφής.

*Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και κατάσταση συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς, χωρίς να έχει τοποθετηθεί, βαφεί, επεξεργαστεί. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Λύση:Σας προτείνουμε να επιλέγετε διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα (π.χ. εργασιακός χώρος). Επίσης να ελέγχετε το άρτιο της συσκευασίας. Σε περίπτωση που η συσκευασία παρουσιάζει εμφανή χτυπήματα, ανοιγμένη συσκευασία, κτλ αρνηθείτε την παραλαβή και ενημερώστε άμεσα τον υπάλληλο της μεταφορικής και εμάς.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

×