ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε την δυνατότητα να το κάνετε με 2 τρόπους εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής! 

1| Παραδίδοντας το στην αρχική κατάσταση και συσκευασία στο φυσικό μας κατάστημα Zefkas (Ξενοφώντος 76, T.K. 176 73, Καλλιθέα – Αθήνα) προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς!

2| Αποστέλλοντας το με δικά σας έξοδα, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, στην έδρα μας (Ξενοφώντος 76, T.K. 176 73, Καλλιθέα – Αθήνα) εσωκλείοντας την απόδειξη αγοράς.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ο Πελάτης πριν από την επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνεί με το τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, είτε μέσω τηλεφώνου (τηλ: 210 4816000, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@zefkas.gr).

  • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων τα οποία έχουν βαφτεί, τοποθετηθεί ή επεξεργαστεί, χωρίς εξαιρέσεις.

  • Τα προς επιστροφή προϊόντα αποστέλλονται με δική σας ευθύνη, οπότε συστήνουμε να είναι καλά συσκευασμένα. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά προκληθεί θα έχει ως αποτέλεσμα την μη αποδοχή της επιστροφής, χωρίς εξαιρέσεις.

Η επιστροφή του τιμήματος λόγω υπαναχώρησης στον Πελάτη θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών από τον χρόνο που η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παρέλαβε αποδεδειγμένα το επιστρεφόμενο προϊόν.

 

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

×