Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του Χρήστη του Διαδικτυακού Τόπου μας διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου ( Ν. 2472/1997, Π.Δ. 207/1998 και 79/2000, αρ. 8 Ν. 2819/2000), όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (Οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ ).

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει ο Διαδικτυακός Τόπος μας δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Ο Διαδικτυακός Τόπος μας διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Ειδικότερα, αναφορικά με τις υπηρεσίες συνομιλιών και forum, ο Διαδικτυακός Τόπος μας δύναται να καταγράφει τα μηνύματα που αποστέλλονται από τους χρήστες/επισκέπτες με σκοπό να εξακριβώσει την ύπαρξη ή όχι παραβάσεων των όρων της παρούσας, αλλά σε καμία περίπτωση να γνωστοποιήσει το περιεχόμενο τους σε τρίτους.

Επιπλέον, στην περίπτωση των «δεσμών» προς άλλους διαδικτυακούς τόπους, ο Διαδικτυακός Τόπος μας δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Χρήστης του Διαδικτυακού Τόπου μας έχει τη δυνατότητα αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του. Ανήλικοι έχουν πρόσβαση στο Διαδικτυακό Τόπο μας μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων τους.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Το Zefkas.gr χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών για τρεις γενικούς λόγους: . Τη διεκπεραίωση των συναλλαγών για τις αγορές που πραγματοποιούν οι χρήστες μέσω του www.zefkas.gr. Την ενημερωτική υποστήριξη των πελατών/χρηστών του και την επιλογή του περιεχομένου που τους προσφέρει, προκειμένου να είναι συναφές με τις γενικές τους προτιμήσεις. Την ανταπόκριση σε τυχόν αιτήματα των πελατών/χρηστών σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του www.zefkas.gr και την ενημέρωση τους σχετικά με νέες προσφορές υπηρεσιών και προϊόντων.